gastenboek

3 berichten
 
19-02-2013
Geplaatst door: Roelien Bolle

Ik vond het fijn om samen met anderen de diverse originele wegen te bewandelen die ons geboden werden in deze dagen. Gaandeweg ontstond er steeds meer openheid op een heel natuurlijke manier, en groeide er een besef van eenheid. Deze dagen hebben mij gevoed en sterker doen beseffen dat ik niet de enige ben die (nog) innerlijke strubbelingen heeft.

Hartelijke groet,
Roelien

19-02-2013
Geplaatst door: Joost en Anne Marie Meerhoff

Joost:
De inspiratie dagen hebben mij bewust gemaakt van het onbekende bekende. Er komen zoveel gebeurtenissen in je leven voor die je niet kunt duiden. Maar als je dieper in jezelf gaat zoeken vind je de oorzaak. Vaak i die bekend, maar heb je je nooit gerealiseerd dat dat de oorzaak was. Eenmaal blootgelegd, dan kan je eraan werken. Deze inspiratie dagen gaven mij daar de handvatten voor.

Anne Marie:
Deze inspiratie dagen hebben me inzicht gegeven in mezelf. Dingen uit het verleden, waarvan ik dacht dat ik die allang verwerkt had, kwamen toch weer boven. En op zo'n manier dat ik weet dat ik er toch nog aan moet gaan werken om ze echt te vergeten, c.q. vergeven. Het mediteren met Jeske heeft me ook veel goed gedaan. Hier ga ik zeker mee verder. De oefening met de klei heeft me inzicht gegeven in mijn negatieve stemmetjes, waardoor ik hier nu beter vat op heb.

Wij willen jullie heel erg bedanken dat we mee hebben mogen doen!

Joost en Anne Marie Meerhoff

04-01-2013
Geplaatst door: Anneloes van der Linden

website

Een treffende naam en de letter X vormgegeven door een naar het leven openstaand mens , is mooi!
Veel succes!